tisdag 17 november 2009

Dessa värdefulla stunder

Befinner mig i en vecka med mycket att göra på arbetet - kurser, resor, möten o.s.v.. Idag hämtade jag inte barnen förrän strax före fem på dagis respektive skolan. Såg verkligen fram emot att hämta barnen efter en lång dag på jobbet. Ett dåligt samvete fladdrade förbi för att barnen hämtades sent. Insåg dock hur bra vi har det som annars kan hämta barnen senast fyra.
Barnen tycker enbart det är spännande att få vara länge - och kan till och med be, tjata om att de ska få vara det;-) Dagens föräldrar är verkligen duktiga på att ge sig själva dåliga samveten utan anledning. Tänk om vi istället blev bättre på att fokusera på allt det vi gör istället för det vi inte gör!!

Hade en jättemysig kväll tillsammans med barnen. Medan jag lagade maten, satt de vid bordet och "bakade" med "playdoh-deg", vi pratade och skojade med varandra. Under maten berättade vi för varandra om dagen och efteråt kröp lillkillen upp i knät och vi fortsatte att prata. Efter maten var det kvällsbestyr och gemensam saga. Njöt av varje minut!!

Inga kommentarer: