onsdag 30 december 2009

Sin gilla gång...

Det känns som vi har híttat en vardag i ledigheten - en underbar vardag. Hittar på något varje dag. Idag blev det en långtur till simhallen. Vi har en alldeles underbar simhall, varmt och skönt, flera bassänger och lite folk. När vi kom dit var vi nästan ensamma. Har två små fiskar till barn, som älskar att bada.

Det är härligt att hinna umgås, att ta dagen lite som den kommer men ändå vara aktiva. Det har gått så långt att till och med kvällens rensning av ett avlopp kändes trevligt;-)

Tänk att få ha kvar denna känsla när den "riktiga" vardagen kommer. Att inte börja småspringa i ekorrhjulet igen för att sedan öka och till sist springa så fort vi kan. Jag brukar kunna undvika att springa för fullt, men det vore skönt att bara gå lugnt! Det är värt ett försök, för att bevara känslan av att äga mitt eget liv.

Tror det är viktigt att sätta sig ned och fundera över förväntningarna på året som kommer. Både på året som helhet och för de första månaderna. Vad vill du göra, vad vill du satsa på?
Har du samma förväntningar som de runt omkring dig, eller finns det risk för krockar? Genom att ta reda på det innan, slipper du bli besviken över att andra inte tänker som du. Antingen kör du ditt eget "race" eller så modifierar du dina tankar lite och får fler med på tåget. Valet får bero på på omständigheterna och önskningarna.

Inga kommentarer: