torsdag 19 augusti 2010

Annorlunda vardag

I måndags var det skolstart för tjejen, eller skulle ha varit.....
Istället blev hon inlagd på sjukus - andningssvårigheter. Det var astman som spökade igen. Återigen var den ovillig att ge med sig. Till slut gjorde syrgas, medicin i dropp och inhalationer m.m. att den till slut gav upp.

Idag blev vi utskrivna. Nu får vi fortsätta medicineringen hemma. Det gör vi så gärna - det är skönt att vara hemma igen!

Nu har hon till och med orkat motionera mamma en kort stund på dansmattan och nu väntar ett 1000-bitars pussel. Vi får se hur långt vi orkar med det.....

Ge de nära och kära lite extra omtanke idag! Det är de som betyder mest!

3 kommentarer:

Outi sa...

Så skönt att det finns människor som kan och vill hjälpa andra! Det är i såna lägen som man verkligen känner vad, eller egentligen VILKA, som är viktigt i ens eget liv.

Kram, Outi

Min plats i solen sa...

Anneli - Stackarn! Jag hoppas hon mår bättre nu? Eftersom jag själv har astma vet jag hur bråkigt och jobbigt det där kan vara. Hoppas det kan bli skola på måndag istället? :)

Ha en fin lördag!

Kram Lotta

NjutVarjeDag sa...

Outi: Jo - ibland skadar det inte att vakna upp ur vardagen och inse hur otroligt värdefulla människorna runt omkring en är. Inget ont som inte har något gott med sig;-)

Lotta: Tack. Hon repar sig fint och vi planerar för skolstart den här måndagen istället;-)