måndag 2 augusti 2010

Äntligen måndag;-)

Det är måndag och regnet strilar ned....

och inte bara det.....

semestern är slut och jag är åter på jobbet.

Men det känns ok. Jag har haft tre sköna veckor och livet är inte slut bara för att semestern är det. Nu gäller det bara att fokusera och inte fastna i någon känsla av vardagsslit - utan ta tillvara på de små ögonblick! Och göra mycket av det som vi tycker om och som ger oss energi och glädje!

Sista veckan blev det en paddelutflykt med tältövernattning med hela familjen. Och några nätter i Kosta på hotell - bara D och jag:
Tack för de första femton åren!!

Tur att barnen inte var med.... I rummet fanns konstglas för tiotusentals kronor. Hade känts i magen om de hade fallit i golvet..... För att inte tala om i plånboken. Bara i badrummet stod en vas för 4000 kr och ytterligare en skulptur för drygt 2000 kr.
Men fint var det;-) För att inte tala om känslan att sitta nedkrupen i en varm utomhuspool medan regndropparna svalkar ansiktet.

Vi hann till och med fundera över hösten och tillsammans komma fram till vad vi vill prioritera under hösten. Skönt att ha när vardagen sätter fart och alla påhittade måsten lätt tar över.

1 kommentar:

Outi sa...

Nog stärker det väl relationerna att tala om det som känns viktigt i lugn och ro. Att ha gemensamma mål, oavsett vad det rör sig om, att förstå varandras önskemål.

Ditt uttryck "påhittade måsten" säger en hel del om den moderna mänskliga naturen... intressant!

Kram, Outi