söndag 21 mars 2010

De små ögonblicken

Finns det något härligare än barn som nästan kiknar av skratt. Tog en kort utflykt till en lekpark igår. Barnen gungade tillsammans i den jättelika "korggungan". De skrattade, skrattade och skrattade. Skräckblandad förtjusning när de höll sig fast och vi turades om att ta fart.

Att sedan lägga sig på rygg på parkbänken medan barnen leker vidare. Ligga där och låta solen värma ansiktet, lyssna på barnens lek, fåglar som hälsar den begynnande våren välkommen och ljudet av snö som smälter..... Lycka!

Önskar att fler förstår att lyckan finns i de små ögonblicken i vardagen. Inte i miljonvinsten på lotteri.
Det bästa är att de små ögonblicken i vardagen kan du själv skapa! Det är mycket svårare att göra så att du vinner storvinsten på triss.

Dags för en ny vecka. Själv önskar jag att dottern får sova gott hela natten, utan att vakna och ha svårt att andas. Vi har gott om erfarenhet av astma sedan tidigare - men nu vet vi även vad "falsk krupp" är. Tur att hon är den underbara, goa kämpe hon är!

Önskar oss alla en skön vecka! De små ögonblicken finns även i veckorna - det är bara att hålla utkik efter dom. Om de håller sig gömda - skapa dem själv istället!

1 kommentar:

Tigris Predikantan sa...

Helt rätt och jag håller med dig!
:)